пятница, 20 декабря 2019 г.

Презентация проекта "Google for life"

17 декабря 2019 г. в Киеве состоялась презентация проекта "Google for life".

https://youtu.be/HBEzjkTNL2Q



Безмежно вдячна... Компанія Гугл створила сім мотивуючих відеороликів, це живі історії про українців, які змінюють життя завдяки технологіям. Герої проекту - звичайні люди, які досягли дивовижних результатів у своїй діяльності, реалізували себе і допомагають іншим. Серед цифрових героїв - один із членів організації "ВСАД "ІТ-бабусі", журналіст, блогер, одесит Vladimir Bogatyrov . Вдячна усім, хто долучився, до того, щоб одеські "Айті-бабусі" також стали учасницями цього проекту. Це історія про третій вік, про спадкоємність поколінь, про наше місто, яке плекає таланти.... Україна має шанс, коли у нас живуть такі люди! І мені приємно, що партнер цього проекту Міністерство цифрової трансформації України. Заступник міністра Валерія Іонан (Valeriya Ionan) під час презентації сказала: Ми - не лише про цифрову трансформацію. Ми за те, щоб трансформувати державу, інституції, бізнес....



Проект Google for Life http://bit.ly/2M7YVFk, учасницею якого мені пощастило стати, це не просто гучна назва! За цими словами стоять реальні живі Люди, які є добрими, щирими, професійними, намагаються змінювати на краще різні напрями діяльності в нашій Країні! 17 грудня були презентовані перші 7 історій, які надихають, вражають, презентують, дозволяють поміркувати про важливі для всіх нас речі: Людяність, Доступність, Освіту, Екологію, Соціалізацію, Економіку тощо.

Я радію й щиросердно дякую організаторам, які серед інших обрали й розповіли мою історію! Особлива подяка пану Oleg Yakymchuk, директору по взаємодії з органами державної влади Google Україна, який спрямовує, надихає, підтримує, опікується нами! Гасло “Плекаємо Людину” - саме така провідна ідея закладена до всіх новацій та цифрових інструментів, які пропонує для нашого життя компанія Google! Це саме той орієнтир, якого і я намагаюся дотримуватися у своїй діяльності.
Дорогі Друзі, Колеги, Рідні, моя історія сертифікованого тренера Google відбулася лише й виключно завдяки всім вам, адже вона складалася із тих чарівних зустрічей, як робочих, із освітньої метою, так і життєвих, милих, добрих, неповторних, коли Людяність, Взаємодія, Підтримка, Розуміння, Прагнення до розвитку єднають нас РАЗОМ! Щиро дякую всім!))))
Окрема подяка супер-героям Команди CFC Big Ideas! Тим, хто не тільки підтримує, а й організовує такі заходи, опікується, допомагає, радить, надихає, заспокоює, радіє й завжди поруч, приходить на допомогу - Oleksiy Syvak, Pavlo Leshchenko, Vitalii Saltykov, Alexandra Nazola!

Отже, це наш успішний старт, а далі нас, я упевнена, чекають ще багато успішних історій, адже нас багато! Ми команда! МИ - РАЗОМ!


Комментариев нет:

Отправить комментарий